AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Gastronomía,
  4. Receptes Típiques de la Gastronomia ...,
  5. Pastissets de Boniato
tornar

Pastissets de Boniato

Ingredients:

1.- FARCIMENT:

1 Kg. de sucre

1 Kg. de moniatos bullits o al forn

1 cullerada sopera de canyella mòlta

La pell d'una llima.

2.- MASSA:

1 got d'aiguardent (50º)

1 got de sucre

1 got i 1/2 d'oli

1/2 llard de porc

Farina, la que admeta, més o menys 1 Kg.

 

Preparació:

Per al farciment, en un recipient i amb l'ajuda d'una espàtula de fusta barrejar a foc lent el moniato pelat i triturat, el sucre, la canyella i la ratlladura de llima. Ha d'estar coent durant 1 hora com a mínim per a adquirir el punt d'almívar necessari. Per a la massa, sempre en un utensili antiadherent, posar a foc lent el llard, l'oli i l'aiguardent amb el sucre. Remoure amb l'espàtula de fusta contínuament.

Abans de l'ebullició, anar agregant la farina a poc a poc amb molta atenció, sense deixar de remoure perquè no es formen grums. El punt de la massa estarà quan no s'adherisca al recipient. En retirar la massa del foc, deixar-la prop de la calor per a fer que tinga més elasticitat per a treballar-la. Amb l'ajuda d'un corró pastisser estendre la massa, de manera que quede fina, fer cercles d'uns 6 cm, omplir mig cercle amb una petita quantitat del farciment de moniato, doblegar tapant el farciment i pintar per damunt amb ou batut i empolvorar amb sucre i canyella mòlta.

Enfornar durant mitja hora a 170º fins que queden daurats.

 

 

Et recomanem