AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm en el teu telefon,
  4. Benidorm App
tornar

Benidorm App

L'aplicació oficial de Benidorm

App BENIDORM per a Iphone: http://bit.ly/1enHNHl

App BENIDORM para Androidhttp://bit.ly/1gbE79S

Benidorm App és la nova aplicació per a smartphones i tablets amb què compta la ciutat per a oferir una guia turística completa de tota la seua oferta d'oci, gràcies a l'impuls de la Fundació Turisme Benidorm.

A través d'esta app es mostraran tots els llocs d'interés de la ciutat, així com una completa guia comercial de gran utilitat per als usuaris locals i els turistes que visiten Benidorm.

L'app destaca pel seu contingut fora de línia que permet, sense una connexió a internet, accedir a tota la informació ràpidament i en qualsevol moment. Guia Now està disponible per a iPhone, iPad, smartphones Android (mdpi, hdpi, xhdpi) i tauletes tàctils Android 7” i 10”.

Els usuaris de BenidormApp podran trobar en l'aplicació una completa agenda d'esdeveniments a Benidorm y planificar així què fer al llarg de tota una jornada completa o de tota una estada a la ciutat amb informacions tan útils com ara on menjar, dormir o anar de compres.

Com a novetats, Now Benidorm oferix un lector de RSS a través del qual els ciutadans podran estar informats de totes les notícies de la ciutat.

D'altra banda, proporciona un servici de geolocalització de totes les farmàcies de la ciutat i inclou un buscador de farmàcies de guàrdia en temps real.

La xarxa de transport urbà també està present i per mig de la geolocalització es podran conéixer les parades d'autobús i obtindre informació sobre horaris i preus. També hi haurà un localitzador per al servici Bicidorm que permetra ubicar les estacions de lloguer i obtindre informació en temps real sobre la quantitat de bicicletes disponibles.

L'aplicació oferirà importants avantatges als comerços locals que desitgen publicitar-se, ja que podran interaccionar en ella i tindran l'oportunitat de millorar el seu posicionament. De moment l'app ja compta amb 300 comerços locals.

 

Et recomanem