AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Parcs d'Oci,
  4. Aqua Natura Benidorm
tornar

Aqua Natura Benidorm

Aqua Natura, el nou i més modern parc aquàtic de Benidorm, esta situat al costat de Terra Natura. El parc compta amb atraccions úniques com ara Tornado, La Cresta (única a Europa), Kamikaze, Riu Aventura, piscina d'onades amb guèisers i cascades, Black Hole, Río Aventura, Zig-zag-Giant Slide, i més de 700 metres de vertiginosos tobogans i zones exclusives de bany per als xiquets et faran passar un dia de diversió i emoció garantida!

Un parc aquàtic de 40.000 metres quadrats d'extensió dissenyat perquè TOTHOM gaudisca per igual ja que el seu disseny ofereix un camp visual que permet que els pares puguen descansar en el jacuzzi i en la zona SPA tranquil·lament i relaxar-se mentre els xiquets juguen i es divertixen en l'aigua. L'espigó d'un far separa esta zona de platja i tobogans d'una zona d'immersió en el món submarí: un impressionant aquari amb visió subaquàtica d'espècies del mediterrani et farà sentir-te com peix sota l'aigua i, a més a més, pots banyar-te amb els taurons! T'atrevixes?

T'abellix refrescar-te a les illes gregues? El passeig marítim d'Aqua Natura et guia fins a la platja on podrem tombar-nos-en, prendre el sol i refrescar-nos.

Aqua Natura té cinc grans seccions: piscina d'onades, tobogans, piscina infantil, espigó del far i solarium-SPA.

 

Debe activar javascript para ver el mapa