AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Noticies,
  3. Alacant i Benidorm destaquen en...
tornar

Alacant i Benidorm destaquen en l'Instagram 'turístic'

Instagram, la xarxa social de moda per a les destinacions turístiques

Alacant i Benidorm destaquen en l'Instagram 'turístic'

Turisme Comunitat Valenciana, per mitjà de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, ha publicat la nova edició del Baròmetre de xarxes socials de les destinacions turístiques valenciaes, junt amb les marques Costa Blanca, València, Benidorm, Alacant, Castellón Mediterràni i Valencia Turisme.

València, Benidorm, Alacant i Penyíscola estàn al cap de les principals xarxes socials utilitzades: Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. En cuant a les marques, Costa Blanca i València encaçalen el rànking en les quatre xarxes.

Es destacable la forta presència tant d'Alacant com de Benidorm en la xarxa social de moda, Instagram. Una de les xarxes que més evolució té en els ultims temps i la qual és escollida per les destinacions per tal de promocionar i difundir l'oferta turística, mitjançant imatges i videos.