AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Noticies,
  3. Els Dragons Rojos prenen la Platja...
tornar

Els Dragons Rojos prenen la Platja de Ponent

La Selecció China de Fútbol Platja escolleix les nostres platges per al seu 'stage' hivernal

 Els Dragons Rojos prenen la Platja de Ponent

Des del passat cap de setmana, La Selecció China de Fútbol Platja, cobreix els seus entrenaments en la zona esportiva de la Platja de Ponent, per tal de preparar les properes competicions.

Ramiro Amarelle, internacional espanyol i màxim exponent mundial del futbòl platja en la història, dirigeix als 'Dragons Rojos' en sesions matineres i de vesprada en la fina sorra d'una de les zones més emblemàtiques de la ciutat.

Junt amb ells s'ha ujnit el jugador local, Jorge García, el qual està sent guia tant en la participació de partits amistosos, com en ensenyar la ciutat, la cultura, gastronomia, ectc.

Aquest equip representa el seu pais en la Copa Mundial de Futbòl Platja de FIFA, en el Campeonat de Futbòl Platja de la AFC i en els Jocs de Platja d'Asia; a més es controlada per l'Associació de Fútbol de China.