AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Noticies,
  3. Professionals del sector audiovisual...
tornar

Professionals del sector audiovisual descobreixen les localitzacions de Benidorm

Visit Benidorm i la Film Office mostren en un nou ‘fam trip’ les possibilitats de la ciutat com a plató

Professionals del sector audiovisual descobreixen les localitzacions de Benidorm

Un grup de professionals del sector audiovisual ha conegut hui de primera mà les localitzacions i possibilitats que ofereix Benidorm com a plató, a través d'un nou ‘fam trip’ organitzat per la Fundació Visit Benidorm amb la col·laboració de la Benidorm Film Office. Tots els participants en aquesta iniciativa estan lligats a l'Associació de Professionals de la Producció Audiovisual (APPA).La responsable de la Benidorm Film Office (BFO), i la tècnic de Màrqueting i Promoció de Visit Benidorm, han mostrat ‘in situ’ a aquests professionals els espais més emblemàtics i recognoscibles de la ciutat, però també uns altres menys coneguts però amb molt de potencial audiovisual. A més, els han explicat els motius que fan de Benidorm una autèntica ciutat ‘film friendly’, com el clima, la connexió amb l'aeroport i l'estació de l'AVE, l'oferta d'allotjament i oci, el tracte personal, i la ràpida resposta que es dona a les necessitats de les productores. Fruit aquestes accions sorgeixen nombroses propostes, moltes de les quals acaben materialitzant-se.


Aquest tipus d'accions són fonamentals per a donar a conéixer la ciutat, que a més està en constant transformació, entre els professionals de l'audiovisual. Referent a això, s'ha aprofundit en què als nous espais incorporats en els últims mesos, com la remodelació de carrer Pérez Llorca o la posada en marxa o execució de parcs com Foietes i la Séquia Mare, prompte se sumaran altres localitzacions que després d'un procés de remodelació han guanyat enters per a convertir-se en sets de rodatge per a publicitat, cinema o televisió, com la Plaça de la Hispanitat o l'avinguda del Mediterrani.
Per part seua, la gerent de Visit Benidorm, ha recalcat que no és la primera vegada que s'organitza un ‘fam trip’ per a descobrir-los als professionals l'atractiu que ja té la nostra ciutat, avalat per l'increment de produccions que acollim, any rere any. Unes produccions que van “des de ‘sootings’ i moda, fins a pel·lícules, videoclips, programes de televisió, etcètera.


Durant 2018 van ser diverses les trobades amb productors i caps de Producció, tant d'APPA com de l'Associació de Productores Publicitàries d'Espanya (APCP).


El president de l'APPA, ha apuntat que al seu socis els resulta interessant aquesta experiència de conéixer les localitzacions de Benidorm, i ha agraït la gestió a la Fundació i a la BFO. També ha assenyalat que entre els seus objectius es troba el col·laborar amb tot tipus d'organismes, institucions, associacions i societats nacionals i estrangeres o de qualsevol altre tipus que afecten la indústria audiovisual. Per això per a ell és interessant establir una bona sintonia i contactes previs amb aquelles institucions i oficines que ens faciliten l'accés a noves i variades localitzacions.