AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Noticies,
  3. El 40 Cross El Calvari protagonitza...
tornar

El 40 Cross El Calvari protagonitza aquest cap de setmana una nova prova de 'running'

Continuació de les proves de running a Benidorm aquest 2019

El 40 Cross El Calvari protagonitza aquest cap de setmana una nova prova de 'running'

Benidorm continua aquest diumenge la temporada 2019 de ‘running’, després del Vueling Benidorm Half i l'I Cross Doble amor, amb la celebració d'una de les proves més longeva de la Comunitat Valenciana, el Cross El Calvari, que enguany compleix la seua edició número 40, organitzada conjuntament per la Regidoria d'Esports, la Festa El Calvari, el Club Atletisme Benidorm i el Grup Brotons.

La prova es desenvoluparà aquest diumenge, 10 de març, i comptarà amb dues categories: infantil i adults. La carrera en categoria absoluta es disputarà a partir de les 10.00 hores des del carrer Martínez Alejos, mentre que els escolars prendran l'eixida sobre les 11.30 hores.

Se ha explicat que la prova consta de tres distàncies, una de 8.000 metres, que es cobrirà en dues voltes de forma inversa al realitzat amb anterioritat a un circuit que recorrerà el barri El Calvari i carrers pròxims. Així, la carrera tindrà com a eixida i meta el carrer Martínez Alejos, per a prosseguirà per Alcoi, Europa, Mediterrani, Castelló, Madrid, Alcoi, Verge del Sufragi, Canalejas, Carmela Martínez, Albereda, La Palma i Martínez Alejos, una altra de 1000 metres per a les categories aleví, infantil i cadet, i una altra de 650 metres per a la categoria benjamí.

S'ha recordat que es tracta d'un circuit i una distància molt assequible per als corredors ‘amateurs’ que s'estan iniciant en el món del ‘running’, i  que tot corredor ha de tindre en el seu palmarés, haver disputat una carrera tan important com aquest Cross.

La inscripció pot realitzar-se fins al dijous a les 23.59 hores a través de la web , si bé el mateix dia de la carrera es permetrà un contingent d'inscripcions per categoria.

Així mateix, s'ha avançat que amb motiu d'aquesta prova s'entregaran els premis Diego Cano Énguera, que anualment s'atorguen a una entitat festera i a un esportista o entitat esportiva que hagen destacat l'any anterior o bé per la seua trajectòria. Uns premis que en el seu 22é aniversari seran per al nadador Miguel Bou Bernabeu i per a Jaime Pérez Llorens 'El Llugueret' per la seua devoció a les Festes Majors Patronals en les quals cada any participa com cantador de copletes.