AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Noticies,
  3. Javier Mayor i Gemma Selby s'imposa...
tornar

Javier Mayor i Gemma Selby s'imposa en el 40é Cross El Calvari

Miguel Bou Bernabeu i Jaime Pérez Llorens 'Llugueret' van rebre els premis Diego Cano Énguera.

Javier Mayor i Gemma Selby s'imposa en el 40é Cross El Calvari

Benidorm tornava aquest cap de setmana a la seua tercera etapa esportiva dedicada al ‘running’amb la celebració de la segona prova més longeva de la Comunitat Valenciana, elCross El Calvari, que enguany complia el seu 40 edició, organitzada pel Grup Brotonsy, la Festa El Calvari i el Club AtletismoBenidorm, en la qual han participat un total de 120 atletes en categoria adulta, i prop de quatre-cents joves en categories infantils.

En categoria absoluta el vencedor va ser l'atleta de l'Unoom Restaurant La Nucia Javier Mayor Herce que va arribar a meta amb un temps de 27:39, seguit de l'atleta benidormense Manuel Tirado Jiménes (27:52), mentre que el tercer lloc va ser per a Antonio Tirado Serrano del CA Benidorm (29:13) la prova del qual tenia una distància de 8.000 metres, i que va recórrer el barri El Calvari i el passeig de Llevant, en dues voltes.

En dones la guanyadora va ser l'atleta del CA El Faro Gemma Ann Serby (32:42), seguida de les atletes Pilar Rodriguez (35:00) i Estela Ortuño (36:39).

Després de la prova va arribar el torn dels escolars, on 426 alumnes dels centres educatius de Benidorm van recórrer diferents distàncies en categoria cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamín i beus, abarrotant els carrers del centre de Benidorm.

Finalment i amb motiu del Cross Calvari es van entregar els Premis; Diego CanoEnguera;, que anualment s'atorguen a una entitat festera i a un esportista o entitat esportiva. Uns premis que en compleixen el seu 22é aniversari i que van ser per a elnadador Miguel Bou Bernabeu i per a Jaime Pérez Llorens; El Llugueret; per sudevoción a les Festes Majors Patronals en les quals cada any participa comocantador de copletes.