AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Portada,
  2. Noticies,
  3. Benidorm dona a conéixer el ...
tornar

Benidorm dona a conéixer el projecte ‘Turisme d'Emocions’, impulsat per joves.

El projecte està promogut per estudiants de nou col·legis i IES de la Comunitat; entre ells, quatre de Benidorm

Benidorm dona a conéixer  el projecte ‘Turisme d'Emocions’, impulsat per joves.

El projecte ‘Turisme d'Emocions’, promogut per nou col·legis i Instituts d'Ensenyament Secundari (IES) de la Comunitat Valenciana entre els quals es troben quatre centres de Benidorm, arriba al carrer. S'han instal·lat tres tòtems en alguns dels punts més icònics de la ciutat, en els quals turistes i visitants podran trobar informació sobre aquest projecte que advoca per un oci saludable i en el qual participen estudiants del Col·legi Internacional Lope de Vega i els IES L’Almadrava, Mediterrània i Beatriu Fajardo de Mendoza.


En instal·lar aquests tòtems es busca que en els punts emblemàtics de Benidorm que a més registren un important trànsit de turistes, es puga donar més visibilitat a aquestes fites explicatives i amb ells al projecte. Així, els tòtems s'han instal·lat a les portes del Centre Municipal El Torrejó, en el qual se situa l'Oficina de Turisme; al costat de les escalars d'accés al Mirador del Castell; i en la confluència del Parc d'Elx amb el Passeig de Colón.


A més d'una breu descripció del projecte i el nom dels centres participants en aquest, aquests tòtems disposen d'un codi QR que enllaça amb la web de ‘Turisme d'Emocions’. En aquesta web, els propis estudiants expliquen en un vídeo els detalls i objectius del projecte. Així mateix, el tòtem referencia la ‘Ruta de les Emocions’ de Benidorm dissenyada pels estudiants amb propostes d'oci saludable i que els usuaris poden consultar en a través de la ‘app’ Geo Aumentaty.


Aquest projecte ‘Disrupters’ va rebre el Premi de Turisme ‘Ciutat de Benidorm’ 2017 en la categoria local-autonòmica, amb el qual es va reconéixer l'encert d'aquesta iniciativa orientada al fet que empreses i administracions públiques implementen mesures contra el turisme d'excessos i a favor de les experiències sanes