AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm, una atractiva destinació ...
tornar

Benidorm, una atractiva destinació per a bussejadors britànics.

Illa de Benidorm, Parc Natural de Sierra Helada i cales com la de Almadrava i Tio Ximo són els llocs més atractius per a bussejadors.

Benidorm, coneguda a Europa com una ciutat de festa, és molt més. Kristina Pedder, va visitar Benidorm i es va trobar amb dues cares d'una mateixa moneda, una més viva (Llevant) i una altra més tranquil·la (Ponent).

Illa de Benidorm

Però les grans atraccions per als bussejadors són l'Illa de Benidorm i els 300 metres d'altura sobre la costa del Parc Natural de Sierra Helada. Malament Pas platja, sota el barri antic, i les cales rocoses de la Almadrava i l'Oncle Ximo, són els locals punts de tub respirador.

Des del port de Benidorm, es pot accedir en20 minutos a la primera zona d'immersió, La Llosa. Entre parets rocoses, cants i barrancs submarins discorre un altiplà amb una vista magnífica i espècies com a llagostes espinoses, besucs, congrios, brunes, etc.

El segon punt d'inversió és en Els Arcs, entre parets i xicotetes coves. Lloc on a la primavera o principis d'estiu pots veure raigs d'àguila i peixos lluna, així com barracudas o mers foscos.

Illa Mitjana

Al sud dels penya-segats del Parc Natural de Sierra Helada hi ha zones per al busseig que ofereixen una gran varietat de coves, muralles i esculls.

És possible circunnavegar l'illa en una sola immersió, però hi ha tant que veure que es podrien fàcilment es prenen les coses amb més calma.
Està cobert de vida: hi ha grocs i ataronjats. Gorgonia, i grans pegats d'incrustacions grogues les anemones de mar es destaquen sobre la gespa.

És un lloc ple de vida on es té l'oportunitat de fer unes fotos fantàstiques.

Tota la informació ací

Benidorm, una atractiva destinació per a bussejadors britànics.

Mes informació

Categoria

Dates

06/06/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar