AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. On dormir,
  4. Hotels ****,
  5. Grand Luxor Hotel
tornar

Grand Luxor Hotel

Inspirat en el fabulós ambient dels faraons

Grand Luxor Hotels 4* & All Suites 5* naixen en el Mediterràni Occidental, en el cor de Terra Mítica Benidorm, i el seu voltant exòtic. Ubicat a Benidorm, Grand Luxor Hotels està inspirat en el fastuós ambient dels faraons amb un nivell de confort i dotacions avançades al seu temps.

Grand Luxor 4* Sup conta amb 216 luxoses habitacions exquisitament decorades, còmodes,luminoses i amb espectaculars vistes als idílics paissatges de la zona. Dotades amb un comfortable llit doble amb TV 32", sofà-llit, aire acondicionat independent, conexió wifi, Set de Café-té, mini-bar, caixa forta, terrassa i servei complet amb mostres gratuïtes.

Grand Luxor All Suites 5* amb 84 luxoses habitacions exquisitament decorades amb estàncies desde 30m2 fins 126m2, còmodes, luminoses, i amb espectaculars vistes als idílics paissatges de la zona. Llits King Size, TV de 32", aire acondicionat independent, conexió wifi, set de cafetera amb càpsules, mini-bar, caixa forta, terrassa, servei complet, etc.

 

Debe activar javascript para ver el mapa