AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Nightlife,
  4. Benidorm Palace
tornar

Benidorm Palace

Dinar amb espectacle y Sala de Festes de Benidorm

Amb un intent, que sempre aconseguix, de sorprendre als seus espectadors cada any, Benidorm Palace renova el seu xou, de manera que seguint la mateixa estela que ho fa triomfar nit rere nit des de 1977,año en el que va ser inaugurat. Modifica el seu espectacle, els seus balls, el seu vestuari, el seu decorat.

Benidorm Palace presenta 'AQUA'

Benidorm Palace s'enorgulleix a presentar una nova i emocionant mostra de revista per a la temporada 2019/2020 – AQUA

Un repartiment internacional de 40 talentosos artistes et convida a un creuer de luxe per a navegar pels oceans del món per a una aventura aquàtica.

L'itinerari de Palace Cruises inclou una visita òbvia a Espanya, el Gran Canal de Venècia, el riu Nil amb les seues emblemàtiques piràmides egípcies i un encreuament de l'Atlàntic cap a Central Park a la ciutat de Nova York.

L'orquestra resident de Benidorm Palace i la cantant  Ami acompanyen als convidats durant els seus viatges, on ens trobem amb personatges i música que s'han convertit en part de la seua cultura universal.

L'entreteniment d'esta nit perfecta es combina amb el deliciós sopar que acompanya a l'espectacle, disposen de menús amb carn, peix, vegetarians i sense gluten. Tots els dimarts, dijous, divendres i dissabtes a partir de les 20.30h.

Ací pots observar un avanç de tot el que engloba este gran espectacle.


 

Próxims esdeveniments

 

No esperes més i compra totes les teues entrades ací!

No cal oblidar que, el Benidorm Palace és tot un referent i líder del sector a organitzar magnífiques gales al llarg de l'any.