AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Nightlife,
  4. Benidorm Circus
tornar

Benidorm Circus

La tradició de l'espectacle circense heretada de Xina, Egipte i Grècia arriba a Roma on es construeixen grans edificacions per a entretindre el poble amb carreres de cavalls, animals exòtics, joglars i acròbates portats de totes les regions de l'Imperi. Són famosos els Circs Maximus, el Circ Flaminius, el Circ Neronis i el Circ Maxentius, les ruïnes dels quals han permés els arqueòlegs reconstruir el concepte romà dels circs.

A BENIDORM CIRCUS la qualitat i l’originalitat de l'espectacle l’han portat al lloc privil·legiat en què es troba. BENIDORM CIRCUS és digne de veure'l per la seua bellesa, qualitat, finor, elegància i atractiu incomparable. Com en les seues presentacions, les quals es renoven constantment, supera totes les expectatives.

Un bon exemple del que s’ha de fer per a no desaparéixer: originalitat, creativitat, compromís total, ús de les nombroses tecnologies emergents.

BENIDORM CIRCUS no utilitza animals i enfatitza l’ús d’artistes humans. En compte d'això, combina elements que utilitzen els artistes i músics rondaires, i de l’opera, el ballet i el rock. L'acte inclou contorsionistes, malabaristes, trapezistes i pallassos. Els vestits són increïblement originals i colorits. La música també és original i es toca en directe.  Encara que tradicionalment el circ ha sigut un espectacle per a xiquets, BENIDORM CIRCUS en representa un destinat a adults i a xiquets.

Benidorm Circus està situat al costat de la sala de festes Benidorm Palace i representa el seu espectacle “CIRCUS STORY”, una gran festa de diversió, alegria, acrobàcies i moltes coses més. També disposarà d'una escola de circ perquè tots aquells que ho desitjen participen en una introducció al meravellós art del circ. Telèfon d'informació i reserves: 96 585 16 60 - 96 585 16 61      
Adreça: Severo Ochoa núm. 13 Benidorm 03503 (al costat del Benidorm Palace).

Tots els dissabtes a les 6 de la vesprada comencem la funció. T'esperem!