AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm en el teu telefon,
  4. Captura Benidorm Codis QR
tornar

Captura Benidorm Codis QR

Codis QR amb tota la informació turística de Benidorm

Captura Benidorm és un projecte que pretén acostar el patrimoni històric als ciutadans a través de l’ús de les noves tecnologies.


El projecte consisteix a 21 punts repartits per la ciutat en llocs d'especial interés des del punt de vista turístic i amb contingut històric que, per mig de la captura d'un codi QR amb un telèfon intel·ligent, ens trasllada a la Benidorm del passat amb una breu ressenya històrica i el complement de l'accés a informació actual com pot ser l'agenda cultural o altres servicis municipals.

L'usuari té a més l'oportunitat d'interaccionar, ja que pot compartir la seua particular visió del lloc i el moment pujant una fotografia.

Els codis estan repartits per les quatre zones de la ciutat i, encara que la intenció és que l'usuari "s’entropesse" amb ells i  senta curiositat per descarregar el codi i veure què conté, es poden localitzar en un pla, a més de la informació que oferiran les oficines de turisme de la ciutat sobre esta aplicació.


Quedeu convidats a descobrir la Benidorm del passat, tan sols a l'abast del teu telèfon... capturaBenidorm!!!

 

Estos codis QR es troben a:

Zona Barri Antic

 


Zona Ponent

 

Zona Centre

Zona Llevant