AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Rutes en bicicleta per Benidorm
tornar

Rutes en bicicleta per Benidorm

Per als amants d'aquest esport, Benidorm reuneix, igual que els pobles dels voltants, unes característiques úniques per a practicar-ne les distintes modalitats, que junt amb la bona climatologia d'aquesta zona, fan que la nostra regió siga una de les més freqüentades d'Espanya per a practicar el ciclisme.

També el gran nombre de proves esportives, tant competitives com populars, congreguen cada any un gran nombre d'aficionats i professions que arriben de tota Espanya i, de vegades, de l'estranger. Tot açò fa que existisca en aquesta zona una gran afició pel món de les dues rodes i que d'aci hagen sortit grans campions a nivell provincial, autonòmic i nacional.

Descubre todas nuestras rutas tanto de ciclismo en carretera, bicicleta de montaña (mtb) y bicicleta eléctrica (e-bike) aquí.