AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Parcs d'Oci,
  4. Aqualandia
tornar

Aqualandia

Aqualandia és el primer parc aquàtic que s'inaugurà a Benidorm.

Al llarg dels seus 26 anys, ha oferit i ofereix els seus visitants alegria i diversió sense límits ja que Aqualandia és “La Festa de l'Aigua” per a tots aquells que es volen divertir d'una manera especial.

El parc compta amb unes atractives i emocionants atraccions d'aigua per a tots els gustos i edats. Tobogans de totes les altures, àrees infantils, piscines i zones de relax. A Aqualandia tot és possible ja que compta amb unes instal·lacions úniques a Europa. Les seues atraccions de vertigen fan que siga el parc aquàtic preferit pels més jóvens encara que també oferix zones de massatge amb hidroteràpia per a tothom.

Aqualandia també pensa en els més menuts de la casa i ofereix els pares la possibilitat de passar junt amb els seus fills una jornada de joc distès a les àrees infantils on els “reis de la casa” trobaran tots els ingredients per a gaudir d'un dia inoblidable.

Entre les atraccions que ofereix Aqualandia destaquen “La Piscina d'Onades”, ideal per a gaudir de la diversió de la platja sense eixir del parc, “El Kamikaze”, dos tobogans sols aptes per als amants de les emocions fortes i en els quals podràs reptar el teu rival a una carrera per a mesurar les vostres forces, o el “Big Bang”,  tota una prova de valor per als que  presumixen de gosadia. Splash, Black Hole, els Rapids o La Piscina d'Activitats completen la llarga llista de possibilitats en família o amb amics que suggerix Aqualandia per a este estiu.

Arriba la diversió, la Festa de l'Aigua acaba de començar!

Debe activar javascript para ver el mapa