AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Turisme Nàutic i Esports aquàtics
tornar

Turisme Nàutic i Esports aquàtics

Com que és una ciutat marinera, Benidorm oferix una inesgotable varietat d'esports nàutics: vela, parapent, surf d’estel, caiac, cable ski o submarinisme. Submergix-te en un món de possibilitats! Si t'atrevixes, pots practicar esquí aquàtic, mono esquí, figura o el més destacat del moment: wakeboard, en una plataforma situada en plena platja de Llevant on t'esperen des de Setmana Santa fins a octubre.

Si vols conéixer els secrets que s’amaguen al fons del mar, realitza el teu baptisme de mar en petites cales d'aigües transparents. Si ja coneixes els beneficis de submergir-te, la teua destinació és la petita Illa de Benidorm: una immersió que no oblidaràs en una reserva marina amb un gran nombre d'espècies protegides.

Es poden realitzar excursions amb vaixell a l'Illa de Benidorm des del port de la ciutat. Si el clima acompanya, solen realitzar-se eixides tot l'any. La duració del viatge és de 20 minuts aproximadament i, en arribar a l'illa, el vaixell de visió submarina recorre la contornada perquè es puga apreciar la bellesa dels seus fons.