AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Parcs d'Oci,
  4. Terra Natura Benidorm
tornar

Terra Natura Benidorm

Terra Natura és un parc d'animals de nova generació on podràs descobrir la “Zoo-immersió”, un nou concepte de disseny d'hàbitats que et permetrà estar en contacte amb els animals gràcies a les barreres invisibles als ulls dels humans. Els 320.000 metres quadrats de superfície que posseeix el parc de Benidorm, estan dividits en les quatre zones o àrees següents: Pangea, la zona d'entrada al parc, Amèrica i Àsia.

A Terra Natura Benidorm podràs observar més de 1.500 animals de 200 espècies diferents, cinquanta de les quals es troben en greu perill d'extinció, i més de 2.500 exemplars de més de 160 espècies d'arbres, arbustos i plantes vivaces pròpies d'estes regions.

A més de la completa i vasta col·lecció zoològica, la seua oferta educativa (a través de cartells amb informació biològica i punts d'informació didàctics), la seua ambientació arquitectònica i la seua oferta d'espectacles, animacions i activitats d'aventura, fan que Terra Natura siga l'opció preferida per les famílies que desitgen passar un dia agradable i divertit en un entorn natural.

 

Debe activar javascript para ver el mapa