AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Benidorm cogressos i incentius
tornar

Benidorm cogressos i incentius

Convencions, congressos, fòrums d'opinió o reunions d'empreses. Tot té cabuda als hotels de Benidorm. Les instal·lacions d'aquests establiments d'oci s'han obert als darrers anys a celebrar les més variades reunions empresarials. La ciutat engloba tot el que necessita un grup de persones que comparteixen un treball per a passar uns dies inoblidables mentre treballen per a les seues empreses.

Tot visitant que posa els peus a Benidorm per a celebrar un congrés o una reunió de treball repeteix. I és que els hotels que tenen capacitat per a albergar més de 500 persones en una mateixa sala ofereixen, a més, temptadors paquets d'oci per a compensar les jornades de treball.

Uns dels avantatges d'albergar al mateix edifici les zones de reunió i l'allotjament és que evitarà que els assistents perden temps en llargs desplaçaments o que puguen descansar en les pauses entre conferències. Els servicis són molt variats. Des de zones de golf on passar l’estona fins a petits balnearis que permeten descansar després de les conferències o xarrades. Però sens dubte el que més crida l'atenció és que només a uns passos de l'allotjament triat, podrà disfrutar de tota l'oferta d'oci que la ciutat ofereix en cada un dels seus carrers i que, tots ells, compten amb les més modernes comunicacions tant amb l'aeroport com amb les principals carreteres.

Benidorm gaudix també d’un clima immillorable. En poques ciutats trobarà una temperatura mitjana anual de 20°. Això permet la seua empresa o associació celebrar els congressos o esdeveniments empresarials a qualsevol època de l'any sense por perquè el mal temps puga entelar les jornades. Els darrers anys la ciutat ha rebut multitud de reunions anuals de les més importants empreses nacionals i internacionals. Les seues jornades s'han desenvolupat als amplis salons dels establiments hotelers però a més, els assistents han pogut gaudir d'activitats a l'aire lliure i de viatges turístics per la província.

I allò que, sens dubte, farà que Benidorm esdevinga la meca del turisme de congressos és la finalització del Centre Cultural, un espai que diversificarà l'oferta turística en aquest àmbit. Aquestes instal·lacions, promogudes per la iniciativa pública, ampliaran els espais i multiplicaran la capacitat d'assistents per a cites empresarials i per a esdeveniments culturals.