AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Turisme Nàutic i Esports aquàtics,
  5. Cable Ski Benidorm
tornar

Cable Ski Benidorm

El primer Cable Ski del mon

El Cable-Ski va ser creat l'any 1966 per Humberto Armas, convertint-se en aquell moment en el primer cableski del món ubicat dins del mar. Avui, més de 45 anys més tard, el seu fill Daniel Armes continua l'aventura tenint cada dia més adeptes de totes les edats a l'esquí nàutic.

Cable Ski Benidorm és un circuit de 1.000 metres quadrats de perímetre, amb 4 torres unides entre si mitjançant un cable que permet fer esquí nàutic sense la propulsió de vaixell. Amb la seva actual grandària, tecnologia i sistemes de seguretat, poden practicar fins a 12 esquiadors al mateix temps aquest esport en un entorn marí i saludable a 80 metres del major Sky-line de la Mediterrània: Benidorm.

 

Aquest centre d'esquí nàutic és ideal per iniciar-se o perfeccionar qualsevol modalitat d'aquest esport aquàtic: esquí-surf, wakeskate, dos esquís, monoski, kneeboard i figura.

Amb 51 anys de trajectòria, continua sent l'únic en el mar obert i el circuit més llarg d'Espanya (1Km); el que permet que puguin esquiar fins a 12 riders simultàniament. Per la pedrera d'aquest wakepark han passat campions d'Espanya i Europeus; i més de 5000 cursetistes cada temporada amb edats compreses entre els 7 i els 70 anys. La plataforma de 100m2 sobre el mar a escassos 80m de la riba, permet unes vistes diferents del major skyline de la Mediterrània.

Un lloc on pots quedar a prendre alguna cosa i veure les acrobàcies dels esquiadors després de realitzar aquest esport complet, a l'aire lliure i en aigües espectaculars. Modalitats d'esquí nàutic: Si vols començar per la senzillesa: Et recomanem els dos esquís per tenir la primera presa de contacte amb el desplaçament sobre l'aigua. L'evolució d'aquesta modalitat seria el monoski Si ets de taules: si véns de l'skate, kite, surf o surf de neu, et recomanem començar amb el wakeboard; que permet sensacions i tècnica semblants. L'evolució seria anar aprenent trucs sobre l'aigua, mòduls i aeris. O per què no, passar-te al wakeskate. Una cosa diferent: elkneeboard és una modalitat en la qual vas assegut de genolls, que permet una evolució molt ràpida sense perdre adrenalina, apte per a tots els públics.

Tiquets per temps

Dues hores d'esquí: 25 € adult; 20 € nen

Una hora i mitja Wake: 27 € adult; 20 € nen

Mig dia ski: 29 € adult; 25 € nen

Mig dia Wake: 39 € adult; 35 € nen

Dia tot inclòs, amb mòduls i wake pro: 50 € adult; 43 € nen

Tiquets per sortides o voltes (només ski o kneeboard): 4 intents 13 € 8 intents 21 € 20 intents 42 € 40 intents 67 €

Tots els tiquets per temps o intents inclouen armilla, casc, dos esquís, kneeboard, la classe teòrica i la recollida en llanxa quan caus lluny.