AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Plages i caletes,
  4. Platges Accessibles
tornar

Platges Accessibles

La regidoria de Platges de l'Ajuntament de Benidorm oferix aquesta informació sobre els punts de Platja Accessible

PUNT DE PLATJA ACCESSIBLE

Es considera punt de platja accessible l'espai que, mitjançant les infraestructures urbanes adequades com ara el transport públic accessible, l'estacionament reservat a persones amb mobilitat reduïda, i elements com ara rampes, vestidors, zona d'ombra, etc., i els recursos humans necessaris, permet que les persones amb discapacitat accedisquen tant a les zones d'arena de platja com a l'aigua.

GRUPS I COL·LECTIUS

Per tal de donar el millor servici possible a tots els usuaris, seria convenient que els grups o col·lectius que vullguen utilitzar les nostres instal·lacions, avisaren amb la suficient antelació, perquè no se saturen cap dels 3 punts i si fóra necessari, es reforçaren aquests amb més personal de suport.

Telf.-  966815467 ó 966 81 54 00

GRATUÏTAT D'HAMAQUES I OMBREL·LES

La regidoria de platges, té un conveni amb l'empresa adjudicatària d'hamaques i ombrel·les, mitjançant el qual, les persones amb un grau de minusvalidesa igual o superior al 65%, sempre que estiguen empadronades a la ciutat de Benidorm o que acrediten ser propietàries d'una casa o apartament a la ciutat, podran gaudir de l'ús gratuït d'hamaques i ombrel·les, a qualsevol dels distints sectors d'hamaques ubicats en les nostres platges.

Els interessats, han de dirigir-se a les oficines de R.A. Benidorm, ubicades al Carrer Llepant cantó amb Carrer Mallorca, edifici Provima. Allí hauran de presentar la documentació pertinent.

Si desitja rebre més informació:

Tel. 965854548 Fax. 965860577

PUNTS DE PLATJA ACCESSIBLE

Les platges de Benidorm compten amb tres punts de platja accessible:

1. Platja de Llevant, Carrer Múrcia,

Superfície: 218m2

Any d'instal·lació: 2000

2. Platja de Ponent, Av. Mont Benidorm,

Superfície: 138 m2

Any d'instal·lació: 2001

3. Platja de Ponent, Parc Elx,

Superfície: 150 m2

Any d'instal·lació: 2003

EL NOSTRE TREBALL

El nostre objectiu és millorar contínuament, i per aquesta raó realitzem un seguiment de les instal·lacions i de l'atenció a l'usuari. És per això que el nostre treball es carrega d'empatia, perquè la comunicació siga totalment personalitzada i l'usuari se senta satisfet amb el servici que rep.

Aconseguir que els usuaris estiguen satisfets gràcies al total acompliment de les seues expectatives, mitjançant l'aplicació dels recursos més avançats i la col·laboració d'una excel·lent plantilla de professionals motivats.

PLA DE FUNCIONAMENT DE PLATGES ACCESSIBLES

ESTIU

De l'1 de juny al 30 de setembre

Els 3 punts - Oberts de 09.30 a 18.30

HIVERN

Resta de l'any excepte període del 15 de gener al 14 de febrer

2 punts: Parc d'Elx i Vall Múrcia

10.30 – 14.30

Anomalies Personal Ajuntament:

679173263

660106555

Emergències Personal Salvament i Socorrisme:

661725720

ELEMENTS DISPONIBLES EN CADA PUNT

-1 Rampa d'accés.

-1 Passarel·la que connecta amb la rampa d'accés al mar.

-1 Vestuari adaptat.

-1 WC adaptat.

-Espais d'ombra i lones paravents.

-3 Cadires amfíbies d'adult i 1 infantil.

-3 Jocs de crosses amfíbies de diferents talles.

-Socorristes com a personal de suport per al bany (segons temporada).

-Boies de delimitació de la zona de bany.

NORMES D'ÚS

  1. Sempre que un banyista utilitze la cadira de bany del punt de platges accessibles, una persona de l'organització li acompanyarà.
  2. Les persones amb una discapacitat major hauran d'acudir acompanyades per una persona adulta, ja que l'organització no ha d'encarregar-se de comprar ni d'administrar begudes o menjar, d'aplicar bronzejadors, etc.
  3. Els servicis adaptats són per a ús exclusiu de les persones amb discapacitat i de l'organització.
  4. Els familiars i acompanyants poden compartir amb l'usuari la zona d'ombra, sempre que no impedisquen que els usuaris del punt tinguen l'espai necessari i que no obstaculitzen el treball del personal de suport.

 

NORMES D'ÚS

  1. Les persones amb discapacitat que usen la cadira amfíbia per a entrar i eixir de l'aigua i desitgen abandonar-la i nadar de forma autònoma firmaran un compromís per assumir la seua responsabilitat i eximir l'Ajuntament i l'empresa adjudicatària de la gestió del servici de les possibles conseqüències.
  2. El número de banys i la seua duració dependrà de la quantitat de persones en espera i de la disponibilitat del personal que presta el servici.

RELACIÓ AMB ELS USUARIS

-L'actitud del personal de suport ha de ser facilitadora quant a les tasques relacionades amb els usuaris que li corresponen.

-El personal de suport traslladarà l'usuari a la cadira amfíbia, romandrà en l'aigua junt amb ell i el tornarà a col·locar a la cadira individual.

-En tot moment els monitors mantindran un tracte respectuós amb els usuaris.

-Es posa a disposició de l'usuari una bústia de suggeriments.

-El personal de suport serà informat del dia i hora, així com del nombre de persones que acudiran en grup al punt. L'empresa reforçarà el personal en cas necessari.