AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Senderisme,
  5. La part marina de la Serra Gelada
tornar

La part marina de la Serra Gelada

El Parc Natural de la Serra Gelada és eminentment aquàtic, amb les seues  4.920 hectàrees de mar. Per aixó una de les formes més atractives de conéixer aquest espai natural és navergar per les seues aigües amb algun tipus de vaixell.

Dins dels municipis de l'àmbit del parc, podem trobar un total de cinc ports (dos dels quals són esportius i pesquers), des dels quals podrem accedir a la seua part marina. 

Des del port de Benidorm es pot visitar l'illa que porta el mateix nom o "l'Illa" (l'única d'accés lliure de les quatre que hi ha al parc), amb una embarcació coneguda localment com "golondrina" o "passejadora". Una vegada a l'illa, podem recórrer-la gràcies a la senda que ens conduirà fins el seu cim i des del qual tindrem una vista privilegiada de gran part de la comarca de la Marina Baixa. 

Si vol conéixer els diferents aspectes de la part marina del parc, polse ací per a descarregar el fullet que tracta d'aquest tema.