AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Plages i caletes
tornar

Plages i caletes

Webcam Playa Levante

Com viatjar de manera segura?

Respectant les restriccions y seguint les nostres recomanacions pots disfrutar d'una jornada tranquila de platja o d'esports aquàtics. Més informació:

 

Una arena fina i rossejada, unes aigües transparents i unes plages que presenten un aspecte net i cuidat tot l'any son els signes d'identitat de la fachada maritima de Benidorm.


En el seu extrem nort, dos menudes caletes d'arena i roca, la Caleta del Tio Ximo i la Caleta Almadrava, les quals resulten molt adequades per al busseig i per als que agraden d'un bany solitari.


Despres de elles, escomença el bullicios passeig maritim de la popular Plaja de Llevant, que als seus complets servicis suma l'atractiu de mostrar una animada image durant tot l'any.


Al sur del port, la Plaja de Ponent competix en bellea i servicis en l'anterior, i abdos tenen en comu el que, gracies a la seua orientacio, en hivern el sol les banya fins la seua posada i en estiu fins passades els huit. Entre abdos, en un tram que se correspon en el caixco antic i a l'abric de l'Encerrellada Canfali se troba la menuda Caleta de Mal PAS i, front a ella, l'Illa de Benidorm, un paraïs per als amants del submarinismo.