AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Descobrix Benidorm,
  3. Benidorm cultural i urbà ,
  4. Festes i esdeveniments,
  5. Nadal a Benidorm
tornar

Nadal a Benidorm

Nadal 2021

El Nadal ja ha arribat a Benidorm, i amb ella, gran quantitat d'activitats i esdeveniments per a disfrutar amb tota la família. Este nadal regala't benidorm

POT DESCARREGAR EL PROGRAMA D'ACTIVITATS ACÍ

Benidorm inaugurara la Plaça del Nadal el 4 de novembre, , amb el tradicional pregó nadalenc, que oferirà al públic infantil un espectacle que anunciarà el Nadal amb música i d'una forma original i divertida per al delit dels més xicotets de la casa.

En l'acte d'inauguració es procedirà també a l'encesa artística de la Plaça del Nadal el qual pretén ser "el cor del nadal" en la ciutat perquè tots els xiquets i xiquetes de Benidorm disfruten de l'esperit entranyable i màgic d'estes festes a través d'este espai. A més, hi haurà un taller de globoflexia i diversos personatges infantils acudiran també a este esperat esdeveniment per a fer-se fotografies amb els xiquets.

Des del dia 1 de Desembre fins al 5 de Gener, viu el Nadal a Benidorm. Un conjunt d'atraccions infantils, la pista de gel, un Mercat de Nadal amb productes relacionats amb la dita festivitat i a més unflables i actuacions de personatges infantils per als més peques, perquè disfruten del Nadal al màxim.

El Divendres 27 de desembre s'inaugura a les 18:00h el taller de preparació per a rebre els Reis Mags en la Plaça del Nadal, una oportunitat única per als xicotets de la casa. Fins al 6 de Gener poden acostar-se a la Plaça del Nadal i entregar les cartes als mateixos Reis Mags d'Orient.

Dimarts, 31 de desembre, l'últim dia de 2021, Benidorm celebra la festa de Fi d'Any en la Platja de Llevant, de la mateixa manera durant el matí hi haurà actuacions de personatges infantils, unflables, i continua el campament dels Reis Mags en la Plaça del Nadal.

El Diumenge 5 de Gener a les 18:00h se celebra la GRAN CAVALCADA DELS REIS MAGS, que recorrerà tot el centre de la ciutat fins a arribar a la Plaça del Nadal. Un dia molt especial perquè els més menuts disfruten de prop dels Reis Mags d'Orient.

A més, viu el Nadal en els museus! Tant Boca del Calvari com Hort de Còlon t'oferixen tota una sèrie d'activitats culturals per a disfrutar al màxim d'estes dates.

VIU EL NADAL A BENIDORM!