AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Reserva el teu transfer
tornar

Reserva el teu transfer

Trasllat a l'aeroport, tours i excursions

En Beniconnect Travel Agency som especialistes en trasllats d'aeroport, i comptem amb 4 serveis shuttle (compartits) exclusius en les zones de la Marina Alta i la Marina Baixa. A més oferim trasllats privats als aeroports d'Alacant, València i Múrcia, així com a estacions de tren i ports, amb la millor qualitat / preu, ja que comptem amb una flota de vehicles pròpia.

La nostra empresa és un negoci familiar anglès / espanyol, on la satisfacció del client i el bon servei són les nostres prioritats per a tots els serveis.

Beniconnect compta amb atenció al client telefònica des de les 09: 00hrs fins a les 22: 00hrs tots els dies de la setmana, el que fa poden fer reserves d'última hora. +34 965.850.790 Comptem amb 3 serveis que connecten l'aeroport d'Alacant i Benidorm:

- Economy Connect Shuttle: aquest servei està disponible durant la temporada d'estiu 24 hores, i té un preu promocional de 5 € si es reserva directament a través del nostre web.

- Express Connect Shuttle: el nostre "best-seller", aquest servei fa un màxim de 4 parades en ruta per a vols que surten o entren entre les 08:00 i mitjanit. El seu preu són 12 € per persona i trajecte.

- Serveis privats

 

 

Assegurem un bon servei i rebuda fins i tot si el vol es retarda, així que no tindrà de què preocupar-se.

Els serveis que requereixen transport a Alacant, València i Múrcia, seran realitzats per la nostra germana empresa, Autocars Grup Benidorm, que compta amb una flota de 25 vehicles. D'aquesta manera "tot queda a casa", podent oferir al client el millor servei.

En Beniconnect Travel Agency oferim serveis tant a clients com a agències / tour operadors. Recordeu que podem organitzar qualsevol tipus de servei privat "fet a mida": casaments, trasllats a esdeveniments esportius, comiats de solter, viatges de negocis, tornejos de golf ... Simplement indiqui'ns les seves requeriments i nosaltres ens encarreguem de tot.

Pots consultar els diferents preus i tarifes aquí:

 

www.beniconnect.com