AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Gastronomía,
  4. Benidorm Gastronòmic 2019,
  5. IX Concurso de Tapas y Pinchos de...
tornar

IX Concurso de Tapas y Pinchos de Benidorm

Les nostres millors tapes del 15 al 23 de juny!

Un dels esdeveniments més esperats de Benidorm Gastronòmic és el IX Concurs de Tapes i Rostes de Benidorm. Enguany se celebra en la seua IX Edició entre el 15 i el 23 de juny, els establiments presenten les seues excel·lents creacions de primer nivell.

Benidorm Gastronómico és un aparador fonamental de la nostra oferta turística i arriba a una cita rellevant amb el IX Concurs de Tapes i Pinchos que se celebra del 15 al 23 de juny. Un esdeveniment que exalça una part substancial de la cultura gastronòmica espanyola en què podem trobar des de la més tradicional de les tapes a la més avantguardista.

Abreca i Cobreca, junt amb els seus associats i professionals, amb el suport de la regidoria de Turisme, han donat de nou un pas al front per a oferir-nos tota una ruta urbana en què les tapes i les rostes seran els protagonistes.