AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. FuzzVille Festival 2020 Benidorm
tornar

FuzzVille Festival 2020 Benidorm

Del 27 al 29 de març

Fuzzville!!!#6 aterra una vegada més a Benidorm, en el resort Magic Robin Hood, el resort del punk rock i el garage el cap de setmana del 27 al 29 de març i comença a calfar motors amb els primers noms de les files d'esta sexta edició.

Thee Hypnotics (UK), The Dwarves (USA), Prettiest Eyes (USA), Discípulos de Dionisos (España), The Maharajas (Suecia), The Hangmen (USA), The Courettes (Brasil/ Dinamarca), Rolando Bruno (Argentina), Familia Caamagno (España), Gogo Loco (UK), The Midnight Kings (USA/Italia), Jineta y los Apocalípticos (España), Black Lips (EEUU), Man or astro-man? (EEUU) y The lords of altamont (EEUU)


Fuzzville!!! un any més s'entrega a un ampli palmito de sons que van des del punk rock fins al post punk passant pel garage, la psicodèlia i una altra infinitat de sons vinguts de l'espai exterior.

Tot això distribuït en els seus tres escenaris repartits entre les majestuoses instal·lacions del resort medieval Magic Robin Hood que van des del Castillo Lady Marian a la piscina del resort governada per enormes dragons aquàtics on se servixen a bon ritme les ja instaurades "Pool Parties" matinals perquè l'hiperactivitat musical d'estos tres dies i dos nits no decaiga.