AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Turisme Actiu i Esportiu ,
  4. Rutes en bicicleta per Benidorm,
  5. TAO BIKE BENIDORM
tornar

TAO BIKE BENIDORM

L'objectiu de TAO BIKE es que la gent coneixca BENIDORM d'una forma distinta, podent gojar de l'enorme diversitat que oferix en quant a oci i turisme pero des d'una perspectiva diferent, ecologica, sostenible, activa, accessible i divertida.


Tenim per a llogar una gama de bicicletes electriques d'ultima generacio molt comodes i que s'adapten a totes les edats per a que nostres clients puguen visitar tant BENIDORM com el seu entorn i a la volta superar els seus llimits ya que estes permeten que sempre puguen aplegar mes alla.


Si vens en familia o en la teua mascota tenim SILLITAS per a chiquets i CARRITOS de remolc per a poder descobrir la ciutat junta a tots els membres de la familia sense agobis ni preocupacions, i tambe en vostres mascotes!


Oferim rutes guiades a mesura, organisem events, eixides gastronomiques o MULTIDEPORTIVAS per a grups en transport reso, activitats alternatives a congressistes… ademes proponem a tot aquell interessat en llogar una bicicleta electrica una serie de rutes al teu aire adaptades a distints perfils que hem elaborat en detall (recorregut, duracio, mapa, dificultat,…), descobrix les diferents caletes, Serra GELADA, Altea, MERCADILLOS i rastres, la ruta nocturna i molt mes!


En definitiva oferim diversio (la cara de satisfaccio de nostres clients quan proven nostres bicis no te preu!) pero sobretot redescobrir BENIDORM i el seu entorn d'una manera santa i activa.