AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. On dormir,
  4. Hotels amb spa,
  5. Spa Sandos
tornar

Spa Sandos

Avinguda Periodista Emilio Romero 11, Benidorm

Spa Sandos Permet que els teus sentits experimenten el màxim plaer


Un concepte únic i innovador en relaxació, salut i tractaments de bellesa per als nostres clients, creat per a satisfer les teues necessitats i oferir el màxim plaer als teus sentits. Un equip qualificat et guiarà a través de les nostres modernes instal·lacions.


El circuit spa t'ofereix una piscina de hidroterapia amb diferents dolls, massatges amb pedres, piscina d'aigua freda, saunes, bany turc, font de gel i vestuaris amb dutxes, assecadors i taquilles. Elegant i exclusiu, el circuit termal t'ofereix plaer i delit mentre cuida del teu cos.

A més l'Hotel Sandos Benidorm Suites és un lloc perfecte per als xiquets i adolescents.  Ofereix el següent programa:

Sala de xiquets  a partir dels 4 fins a 12 anys: Es realitzarà activitats amb l'equip d'animació durant Nadal, Setmana Santa i vacances escolars des de l'1 de Juliol fins al 31 d'Agost. La resta de l'any romandrà oberta però sense activitats complementàries. A més els menors de quatre anys podran accedir a la sala i participar en les activitats acompanyats d'un adult.


Sala d'adolescents des dels 13 fins a 7 anys: Les activitats es farà  amb l'equip d'animació durant Nadal, Setmana Santa i vacances escolars a partir de l'1 de Juliol- fins al 31 d'Agost. La resta de l'any romandrà oberta però sense activitats complementàries.

 

Debe activar javascript para ver el mapa