AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Planifica el teu viatge,
  3. Alitren Connect Renfe Alacant - Benidorm
tornar

Alitren Connect Renfe Alacant - Benidorm

Aquest servei connecta l'estació de tren d'Alacant amb els municipis de Benidorm, Altea i Calp.

Reserva aquí: Tren Estació d'Alacant - Benidorm o trucant a l'oficina de reserves +34 965.850.790

Des de l'Estació de tren d'Alacant Beniconnect ofereix el seu nou i exclusiu shuttle:

- ALITREN CONNECT aquest servei connecta l'estació de tren d'Alacant amb els municipis de Benidorm, Altea i Calp. Per a les sortides, s'arribarà a l'estació amb un temps estimat de 45 minuts. abans de la sortida del tren. Oferim aquest servei per a tots els trens amb sortides o arribades des / a aquesta estació entre les 07:00 hrs i les 22:00 hrs.

ARRIBADES: Una Guia rebrà els clients al hall de l'Estació, comprovarà la reserva i la destinació del client, els facilitarà qualsevol tipus d'informació addicional necessària al servei, i els acompanyarà al vehicle, el qual realitzarà el repartiment de clients en els diferents Hotels o punts establerts.

SORTIDES: Per a tot tipus de serveis pot confirmar l'hora de recollida de forma senzilla i ràpida el dia d'abans de la sortida a través de la nostra pàgina web www.beniconnect.com on es mostrarà la informació, només cal inserir el número de referència ; o trucant a la nostra oficina de Reserves, TLF: +34 965.850.790

Punts de recollida:

- BENIDORM: Tots els hotels i apartaments turístics.

- CALPE: Tots els hotels i apartaments turístics.

- ALTEA: Hotel Vila Gadea i Hotel Cap Negret. Preus (per persona / trajecte): -BENIDORM: 10 €. -ALTEA: 12 €. -CALPE: 14 €.


 

Et recomanem