AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som
tornar

Qui som

Fundació Visit Benidorm

Benidorm és la destinació turística líder a la Mediterrània. La gestió i promoció turística de Benidorm, anteriorment responsabilitat de l'Ajuntament, ara s'adapta a a un nou model turístic de gestió transversal amb implicació no només del l'administració, sinó també amb implicació del sector privat per a una gestió sostenible i transparent.

El 2010 es va fundar l'organisme Fundació Visit Benidorm , conegut pel seu nom comercial "Visit Benidorm ", consistent en un ens mixt públic-privadoque permet donar resposta als nous parad¡gmas de gestió de la promoció d'una manera eficient , àgil i actual.

Es constitueix una entitat sense ànim de lucre, sota la tutela del Protectorat que exerceix la Generalitat Valenciana a través del seu òrgan competent. L'òrgan de govern de la Fundació és el Patronat, l'òrgan suprem de la Fundació. El Patronat està compost per Patrons Fundacionals, Patrons Institucionals i Patrons Col·laboradors. El càrrec de President del Patronat correspon a l'Ajuntament de Benidorm, personificat en la figura del seu alcalde.