AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. El Benidorm Gastronòmic aprofundix ...
tornar

El Benidorm Gastronòmic aprofundix en el producte autòcton i estrena Jornades del Tonyina

El calendari d'enguany reedita les seues cites més consolidades i aposta per una nova activitat

El Benidorm Gastronòmic aprofundix en el producte autòcton i estrena Jornades del Tonyina

La Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) ha sigut el lloc triat per a la presentació del Benidorm Gastronòmic 2019, en la que s'aprofundix encara més en el producte autòcton amb l'estrena de les primeres Jornades de la tonyina. A esta se sumen les cites més consolidades del Benidorm Gastronòmic: les Jornades de la cullera, el Concurs de tapes i rostes, i les Jornades dels arrossos de la terra.

El calendari gastronòmic de 2019 s'iniciarà la primera setmana de març. I s'exposen: les Jornades de la tonyina, que es desenrotllaran del 4 al 12 de maig, contingut nou en estes jornades el propòsit de les quals és fer un homenatge a la manera de viure del 'Benidorm antic' i promocionar així quelcom tan reconegut de la ciutat com és l'almadrava. Per la seua banda es mantenen la VIII Jornades de la cullera, que es desenrotllarà del dia 2 al 10 de març, el 15 al 23 de juny se celebrarà la cita més longeva del Benidorm Gastronòmic: el Concurs de Tapes i Rostes, mentres que Les VIII Jornades dels arrossos de la terra tancaran el calendari del 19 al 27 d'octubre.

Any rere any es mostra un augment en la participaciön d'estes edicions de jornades culinàries aconseguint consolidar un turisme gastronòmic en la ciutat