AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm es posiciona en Fitur com a...
tornar

Benidorm es posiciona en Fitur com a destí cinematogràfic per a productors i turistes

La Film Office estrena en la fira un catàleg interactiu per a inspirar el turista d'este segment i captar nous rodatges

Benidorm es posiciona en Fitur com a destí cinematogràfic per a productors i turistes

Benidorm es va posicionar en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) com a destí cinematogràfic tant per a productors com per a turistes.

S'ha presentat un catàleg interactiu que respon a la necessitat de comptar amb un material atractiu en sintonia amb la gran repercussió que està tenint la ciutat com a plató. Un catàleg que servisca no sols per al professional del sector audiovisual sinó també per a inspirar al visitant que troba en el 'screen tourism' o turisme cinematogràfic un nou producte amb què descobrir el Benidorm més atractiu, a través de les produccions gravades o fotografiades en la ciutat. El catàleg compta amb una seleccionada fotografia i material visual i la informació sobre clima, gastronomia, oferta hotelera i tots els productes que ens diferencien de la resta de film office.

A més, per primera vegada posseïx un mapeo perquè tant els productors com els visitants que els pot interessar el producte cine i turisme coneguen les localitzacions d'algunes de les produccions fetes en la ciutat. Inicialment s'han localitzat cinc videoclips, cinc sèries i cinc anuncis.

Així mateix, en el catàleg s'ha incorporat la figura del 'Club Film Friendly', que urge de la necessitat de comptar amb espais privats per a oferir a les productores, a més dels servicis d'allotjament i catering habituals. Concretament, s'ha desenrotllat una plataforma on cada soci oferix els seus servicis i espais, amb fotografies, i el que és més important, una persona de contacte per a poder respondre ràpidament a les necessitats de qualsevol producció audiovisual.

Si vols saber més sobre este catàleg no dubtes a consultar tota la informació ací.