AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Què fer,
  3. Festivals i concerts,
  4. Benidorm Pink Weekend 2019
tornar

Benidorm Pink Weekend 2019

Del 23 al 26 de Maig a Benidorm

Quatre dies, del 23 al 26 de maig, de festes, diversió, i esdeveniments a Benidorm. On participen tots els bars de la zona gayfriendly. Simplement una oportunitat per a gaudir i pintar la ciutat de ROSA!


A continuació s'exposen els esdeveniments i activitats que es realitzaran durant aquests dies.

  • La festa arranca el dijous 23 en els bars del Barri antic amb nombrosos festes temàtiques.
  • El divendres 24, una gran festa de talents de les estreles de Benidorm, que mostra els millors actes de Drag Queen, tributs. A més de DJs locals i convidats. I per descomptat, l'ambient festiu per tots els bars de la zona.
  • El dissabte 25, festa Hot Pink al 'Balcó del Mediterraneo'. Escenari que estarà situat en el mirador del castell, en el barri antic.
  • Diumenge 26, gaudeix de l'últim dia d'aquesta finalitat de setmana tan especial. No t'acomiades de la ciutat sense haver provat la seua gastronómia, descobrir les seues platges i cales o passejar pel centre i visitar la seua gran varietat de botigues.

 

Del dijous 23 al diumenge 26, es trasllada a l'escenari principal des de les 19.00 hores fins que el cos aguante. L'única norma és vestir-se o desvestir-se amb peces o complements de color rosa. I per descomptat  desinhibir-se i gaudir de la festa en els més de 20 bars d'ambient que té Benidorm. 72 hores non-stop repartides entre la festa a la nit i la platja durant el dia.