AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. 279 Aniversari de l'arribada de la...
tornar

279 Aniversari de l'arribada de la Verge del Sufragi a Benidorm

Del 16 al 17 de Març se celebrarà la troballa de la Verge de Benidorm

En els dies dissabte i diumenge, 16 i 17 de Març, es commemorarà el 279 aniversari de la troballa de la verge del sufragi de Benidorm.


VAIG DONAŔA 16 DE MARÇ, SÁBADO:CONMEMORACIÓN DE LA TROBALLA DE LA VERGE DEL SUFRAGI0

5:45h. Obertura de portes de l'Església de Sant Jaume i Santa Ana on es disparará un bombardeig, per la pirotècnia Turis, juntament amb el volteig de campanes i cánticos.

06:00h. PROCESIÓN DE L ́ALBA. Acompañllaurem a la Mare de Déo del Sofratge que recorrerá els carrers del barri antic i visitarem les tres platges: Llevant, Ponent i Mal Pàs. Acabarem amb els tradicionals versos a la Verge.

07.30 h. Missa d'Acción de Gràcies. En finalitzar, desdejuni per als assistents.

11:00h. Concentración a la Casa del Fester per a iniciar la cercavila, amb les Reines Major i Infantil de les Festes Majors Patronals, que recorrerá Carrer la Biga, Avinguda de Ruzafa, Passeig de la Carretera, Albereda de l'Alcalde Pere Zaragoza Orts, Carrer Major i Plaza de Sant Jaume.

12.00 h. Volteig de campanes, seguit de SOLEMNE EUCARISTÍA EN HONOR A L'EXCELENTISIMA PATRONA, LA MARE DE DÉO DEL SOFRATGE. En finalitzar, es disparará un bombardeig per la pirotècnia Turís.

17:00h. Concentración a la Casa del Fester, per a iniciar la cercavila amb les Reines Major i Infantil de les Festes Majors Patronals, les seues Corts d'Honor Major i Infantil, President de la Comisión, Banderer i família, Mayorales d'Honor, Mayorales i poble de Benidorm.

17:15h. Trobada amb la imatge de la Mare de Déo del Sofratge en la seu de l'ACR “La Barqueta”, que s'incorporará a la cercavila per a recórrer els següents carrers: Preńs Ortuño, Sant Antoni, Avinguda dels Ametlers i Parc d'Elx.

18:00h. SOLEMNE ROMERÍA. Després del tret, des de la platja de Ponent, de les vint-i-una salves, dt.́ximos honors a la nostra Patrona, dará inicie la Romería, encapçalada per la imatge de la Mare de Déo del Sofratge i que recorrerá el Passeig de la Carretera, Albereda de l'Alcalde Pere Zaragoza Orts, Carrer Major i Plaza de Sant Jaume. En arribar a l'Església, s'hará l'OFRENA DE FLORES A la MARE DE DÉO DEL SOFRATGE.Després de l'ofrena de flors, la Reina Infantil, la niña Paula Mayor Amillo, recitará els versos dedicats a la Patrona.Per óltimo, en la Plaça del Castell, es disparará un espectacular CASTILLO DE FOCS ARTIFICIALS per la pirotècnia Turis.

VAIG DONAŔA 17 DE MARÇ, DOMINGO:20:00h. Concert commemoratiu de la “Rondalla de l'ACR “La Barqueta” a l'Església de Sant Jaume i Santa Ana.

279 Aniversari de l'arribada de la Verge del Sufragi a Benidorm

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

16/03/2019 al 17/03/2019

Precu

GRATIS

Horari

Sense especificar