AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Terra Mítica obri les seues portes ...
tornar

Terra Mítica obri les seues portes el dissabte 13 d'Abril

El parc porta una vintena d'espectacles nous

Terra Mítica obri les seues portes el dissabte 13 d'Abril

Comença el compte arrere perquè el parc d'ociode la Costa Blanca òbriga les seues portes. Terra Mítica inicia una nova temporada el dissabte 13 d'abril, per a la qual ha apostat per la renovació integral detodos els seus espectacles. Prop d'una vintena de nous xous i animacions es donaran cita en les àrees temàtiques del parc amb protagonistes com Marco Antonio, Athenea, Filípides o Ícar. Aquests nous personatges seran els encarregats de narrar la història de les civilitzacions a través d'una posada en escena de gran bellesa, riquesa artística i fidelitat històrica.

L'humor també tindrà cabuda en aquesta nova oferta d'espectacles de TerraMítica igual que els musicals i els xous de gran format sent “Ícar”, l'estrela de la temporada. Aquest espectacle es representarà en el gran auditori del parc, El Circus Maximus el qual compta amb capacitat per a másde 3000 persones. Ícar narra la història d'aquest personatge qui, al costat de supadre Dédalo, emprendrà el vol cap a la seua llibertat. Precisament, aquest xou sevaldrá de nombres acrobàtics de “alts vols” com els jocs icarios, l'antipodismo o les danses aèries amb especialistes de talla internacional. A aquesta increïble posada en escena, se sumarà la resta de l'elenc artístic de Terra Mítica com el seu grup actoral així com les seues ballarines. Una il·luminació màgica, músicaenvolvente i tecnologia capdavantera com el vídeo mapping posarà el toc especiala la gran aposta del parc, en matèria d'espectacles, per a la temporada 2019.


Espectacles únics i diversió per a tots

Les atraccions són l'altre gran pilar de l'oferta del complex d'oci. Els seus cercade 30 atraccions infantils, d'adrenalina, familiars i aquàtiques ho posicionen com un parc de referència on cada usuari troba la diversió a la seua mesura. Atraccions com Syncope, Titánide, Vol del Fènix o Inferno tornaran a delectar al públic més exigent i amant de les emocions i la millor adrenalina.