AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. L'II Festival de Microteatro de...
tornar

L'II Festival de Microteatro de Benidorm torna a l'Hort de Colón

Es representaran sis peces teatrals de quinze minuts, una d'elles, ‘Bla bla doneu’, serà interpretada per artistes locals

L'II Festival de Microteatro de Benidorm torna a l'Hort de Colón

El Festival de Microteatro de Benidorm, en la seua segona edició els pròxims 26 i 27 d'abril, amb la representació, en l'Hort de Colón, de sis peces teatrals de no més de quinze minuts de duració. La programació permet l'elecció, l'ordre i el dia de les obres que tenen un preu de cinc euros cadascuna.

‘Bla bla doneu’, interpretada pels artistes locals Olga Reinoso i Álvaro Crivillés fa que l’Hort de Colón com el lloc especial i ideal per a acollir aquest tipus de representacions perquè si alguna cosa caracteritza al teatre és la proximitat amb el públic i ací n'hi ha.

Les entrades per a l'II Festival de Microteatro es posaran a la venda el dilluns 8 en el mateix Hort de Colón, des de les 18.00 fins a les 21.00 hores.