AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. El turisme MICE, "el millor conillet...
tornar

El turisme MICE, "el millor conillet d'índies" per a les Destinacions Turístiques Intel·ligents

Alicante Plaza

Les noves tecnologies aplicades al turisme són un factor indispensable per als experts que vulguen avançar en les seues empreses. Així va quedar patent amb els experts que van abordar la Trobada sobre Turisme de Reunions en el marc de les activitats preparades per a la Spain Oficina de congressos (SCB), que aquest mateix divendres celebrarà a Benidorm l'Assemblea General Anual.

hui dia hi ha un referent en la inclusió d'aquestes noves formes en una destinació turística, aqueix és Benidorm. Recentment ha sigut certificada com la primera Destinació Turística Intel·ligent i d'això es va encarregar de parlar la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao. Així, va explicar cadascuna dels passos que ha hagut de donar la ciutat per a arribar fins on està.

Es tracta per tant d'usar tot aquest 'big data' que ofereixen les eines en qüestió per a prendre decisions més precises i gestionar la ciutat millor. "Necessitem saber qui venen, per a quin, com millorar el servei...", va asseverar Bilbao. És a dir, tracten de conéixer el 'pre viatge', el viatge i el 'post viatge'. Amb tot, va informar que hi ha cinc eixos de treball: la governança, la innovació, la tecnologia, la sostenibilitat i l'accessibilitat.

El turisme MICE, "el millor conillet d'índies" per a les Destinacions Turístiques Intel·ligents

Mes informació

Categoria

Dates

11/04/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar