AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm mostra els seus "encants" a...
tornar

Benidorm mostra els seus "encants" a productors audiovisuals de tot el país

Diario Información

Un grup de professionals del sector audiovisual ha conegut hui de primera mà les localitzacions i possibilitats que ofereix Benidorm com a plató, a través d'un 'fam trip' organitzat per la Fundació Visit Benidorm amb la col·laboració de la Benidorm Film Office.

Tots els participants en aquesta iniciativa estan lligats a l'Associació de Professionals de la Producció Audiovisual (APPA). La responsable de la Benidorm Film Office (BFO), Rosa Llorca, i la tècnic de Màrqueting i Promoció de Visit Benidorm, Carola Valls, han mostrat 'in situ' a aquests professionals els espais més emblemàtics i recognoscibles de la ciutat, però també uns altres menys coneguts però amb molt de potencial audiovisual. A més, els han explicat els motius que fan de Benidorm una autèntica ciutat 'film friendly', com el clima, la connexió amb l'aeroport i l'estació de l'AVE, l'oferta d'allotjament i oci, el tracte personal, i la ràpida resposta que es dona a les necessitats de les productores. Fruit aquestes accions sorgeixen nombroses propostes, moltes de les quals acaben materialitzant-se.

Pera mes informaciò Acì

Benidorm mostra els seus "encants" a productors audiovisuals de tot el país

Mes informació

Categoria

Press Trip

Dates

12/04/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar