AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Grand Luxor Hotel ha acollit el M&I...
tornar

Grand Luxor Hotel ha acollit el M&I Fòrum

El major fòrum de professionals del sector MICE

Grand Luxor Hotel ha acollit el M&I Fòrum

Dimecres passat, prop de 500 agents de viatges i professionals en l'organització d'Esdeveniments corporatius i Congressos de tota Europa, arribaven a Grand Luxor Hotel per a iniciar una de les jornades més importants del món: El M&I Fòrum. Del 24 al 27 d'abril, tots aquests professionals del sector MICE s'han donat cita a Benidorm per a estudiar les possibilitats que brinda la ciutat, així com els seus hotels, com Grand Luxor Hotel, per a la realització de grans esdeveniments a nivell internacional.

Entre les activitats que tots els agents van poder gaudir destaca la del dimecres 24 d'abril al parc temàtic, Terra Mítica. Els prop de 500 professionals d'Esdeveniments procedents de tota Europa van gaudir d'un jornada lúdica en les instal·lacions del complex d'oci amb atraccions en exclusiva, espectacles i un sopar de gala en la zona d'Ibèria Village. Aquesta àrea del complex de Terra Mítica compta amb una singular estètica que recorda a un poble típic Mediterrani. Ibèria Village disposa de prop d'una dotzena d'espais que han sigut habilitats com a establiments gastronòmics temàtics. Cadascun d'ells va oferir, dimecres passat, una exquisida oferta de restauració als prop de 500 agents.

A més dels espais destinats a l'oci, els assistents al fòrum, van poder conéixer, de primera mà, les diferents venues de les quals es val Gran Luxor Hotel per a la realització dels seus congressos, presentacions o business meetings. Els dies, 25, 26 i 27 d'abril, al llarg del matí, va tindre lloc un gran work shop en La Piràmide, El Centre de Congressos de Grand Luxor Hotel i el major de la Costa Blanca. Aquesta acció ha tingut com a objectiu tancar acords entre tots els participtantes. Tant és així que entre Grand Luxor, Meliá Villaitana i Àsia Gardens – aquests dos últims hotels també van acollir aquestes reunions de treball – es van aconseguir tancar al voltant de 7000 cites amb els agents assistents al M&I Fòrum.

El sector MICE és per a Grand Luxior Hotel una línia de negoci consolidada però que creix d'una manera exponencial. El passat anys, l'hotel va comptar amb 35 esdeveniments realitzats de gran format amb un 60% d'empreses de caràcter internacional com Decathlon, Michelin o Olympus. Per a 2019, les previsions apunten a un increment del client internacional arribant al 70% i l'objectiu se centra no solament a augmentar el nombre d'esdeveniments realitzats sinó el volum i projecció d'aquests.