AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm es llança a la conquesta ...
tornar

Benidorm es llança a la conquesta del turisme MICE

Dels 2,1 milions de viatgers que va rebre Benidorm l'any passat, 40.000 pertanyien al segment de congressos i convencions.

Durant l'any passat, Benidorm acogió prop de 150 esdeveniments i reunions en els quals van participar 40.000 turistes del segment MICE entre congressos, convencions, incentius i esdeveniments.

Benidorm contínua apostant per aquest producte amb l'objectiu de desestacionalizar l'afluència de turistes ala ciutat i augmentar el nivell d'ingressos donat la capacitat de despesa d'aquest tipus de turista.

Amb la finalitat de continuar fomentant aquest segment, la ciutat va acollir  fa uns dies el workshop "M&I Fòrum Benidorm" on van participar 195 agents de viatges i esdeveniments i 280 proveïdors.

La Fundació Visit Benidorm en col·laboració amb el Patronat Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana pogramó una sèrie d'activitats per als participants que incloïen: rutes en caiac, baptismes de busseig, karting, etc.

Els punts forts d'aquesta ciutat per a acollir congressos i conferències és "clima privilegiat, gran infraestructura hotelera, àmplia xarxa de transport, qualitat de serveis, belles platges, extraordinària gastronomia i un incomparable ambient cosmopolita als seus carrers", explicava Visit Benidorm.

Llig la notícia completa aqui

Benidorm es llança a la conquesta del turisme MICE

Mes informació

Categoria

Dates

03/05/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar