AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm torna a l'Edat mitjana...
tornar

Benidorm torna a l'Edat mitjana aquest cap de setmana amb el seu Mercat Medieval

Quasi 100 llocs d'artesania popular, espectacles cada 20 minutos, joc infantils i productes de la terra completen la programació.

Benidorm torna a l'Edat mitjana aquest cap de setmana amb el seu Mercat Medieval

Per quart any consecutiu, Benidorm tornarà a submergir-se aquest cap de setmana en l'Edat mitjana a través del mercat medieval, que fins al diumenge 12 de maig estarà instal·lat al Parc d'Elx i el carrer de l'Alcalde José Such coincidint amb la commemoració del 694 aniversari de l'atorgament de la Carta de Poblament.

Hui es presenta la nova edició del Benidorm Medieval, que comptarà amb quasi 100 llocs d'artesania, productes de la terra i restauració; zones de jocs infantils; i espectacles d'animació cada 20 minutos.

Aquesta iniciativa ha anat creixent any a any, amb la implicació de AICO, fins a convertir-se en un mercat medieval de referència a la Marina Baixa, a més mostra la important animació amb el gran nombre d'espectacles de joglars, ballarines, guerrers medievals o falconeria, sumada a la varietat de llocs d'artesania i restauració fent d'aquest mercat quasi un parc temàtic.

La importància d'aquest esdeveniment  és que atraera a la ciutat a turistes i a gent de tota la província, sent així un complement i atractiu per a Benidorm.

A l'hora de triar els llocs que es munten en aquest mercat, es busca una oferta de producte que habitualment no s'embene en el comerç de Benidorm, per a així intentar que aquests facen la mínima competència als establiments de la ciutat. Entre el centenar de llocs del mercat, tindran també espai propi L'Associació Cultural i Recreativa ‘La Barqueta’ i l'associació AERBECO.

Benidorm Medieval comptaran amb les millors companyies de teatre i artistes de temàtica medieval, així com grups de música reconeguts a nivell nacional. Un d'aquests grups, Treefolk, serà l'encarregat d'ambientar el mercat fins i tot abans de l'obertura oficial, prevista per al divendres a les 18.00 hores. Així durant les labors de muntatge de la vesprada del dijous i el matí del divendres, la música de trobadors s'escoltarà ja al Parc d'Elx i el carrer Alcalde José Such.

El dissabte i el diumenge, el mercat obrirà les seues portes a les 11.00 i a les 18.00 hores.Durant tota la jornada de tots dos dies se succeiran els espectacles.