AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. La bandera blava ondeará un any més e...
tornar

La bandera blava ondeará un any més en les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas

Benidorm renova el distintiu que reconec la qualitat de les aïgues i el servicis de platges y ports

La bandera blava ondeará un any més en les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas

La bandera blava ondejarà un any més en les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas de Benidorm. La ciutat de Benidorm ha renovat per a les seues tres platges este distintiu de qualitat que concedix anualment la Fundació d'Educació Ambiental als arenals i ports que complixen les més rigoroses condicions de qualitat de les aigües, informació, educació ambiental, seguretat, servicis i instal·lacions.

Si tenim en compte que Benidorm és una ciutat que viu i creix de cara al mar, és quasi necessari que les platges hagen de presentar sempre la qualitat que les fa ser diferents.I un any més ho han aconseguit.

D'altra banda, La Comunitat Valenciana és l'Autonomia amb nombre més gran de banderes blaves, amb un total de 135 distintius. La província d'Alacant concentra quasi la mitat de les banderes de la regió, 71.