AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Qui som,
  3. Parlen de nosaltres,
  4. Benidorm, paradís del busseig i el ...
tornar

Benidorm, paradís del busseig i el submarinisme sostenibles

Benidorm, categoritzat com una destinació de *buce, tub respirador i submarinisme sostenibles d'alt nivell.

Benidorm és una destinació de busseig, tub respirador i submarinisme sostenibles, de molt alt nivell. Posseeix fons marins plagats d'atractius per als amants d'aquestes activitats. És una destinació en el qual les activitats sota el mar es desenvolupen en un parc natural protegit, de bells fons marins, amb espais rocosos, sorrencs, prades d'algues.

Benidorm, que es troba en la zona de protecció del Parc Natural de Sierra Helada, és un lloc idoni per a la pràctica d'activitats submarines, amb consciència de sostenibilitat. Si afegim l'agradable temperatura mitjana anual de les seues aigües, de 18 i 20 graus, el seu mar es converteix en un lloc que permet la pràctica del busseig pràcticament durant tot l'any.

Dins de l'espai natural es troben els punts de busseig més emblemàtics d'Alacant, en els quals destaquen, almenys, onze immersions. Entre elles Els Arcs, en el fons dels quals, amb una profunditat de 10 a 12 metres, despunten grans roques repletes de cornises i clivelles, molt divertides per a la pràctica del busseig en presència de congrios, brunes, llagostes i polps.

Per a un busseig relaxat, la millor opció és Punta Garbí també coneguda com a Llebeig. És una zona amb una profunditat mitjana de 15 metres, sobre una plataforma rocosa. Una immersió que dona la sensació d'estar en un aquari, per la gran quantitat de fauna que allí es congrega.

Per a mes informació informate ací

Benidorm, paradís del busseig i el submarinisme sostenibles

Mes informació

Categoria

Dates

15/05/2019 al 31/12/2019

Precu

Horari

Sense especificar