AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Agenda,
  3. IX Concurs de TAPES i PINCHOS
tornar

IX Concurs de TAPES i PINCHOS

El Concurs de Tapes i Pinchos inicia a partir del 15 al 23 de juny

Un dels esdeveniments més esperats de Benidorm Gastronòmic és el IX Concurs de Tapes i Rostes de Benidorm. Enguany se celebra en la seua IX Edició entre el 15 i el 23 de juny, els establiments presenten les seues excel·lents creacions de primer nivell.

Benidorm Gastronómico és un aparador fonamental de la nostra oferta turística i arriba a una cita rellevant amb el IX Concurs de Tapes i Pinchos que se celebra del 15 al 23 de juny.Un esdeveniment que exalça una part substancial de la cultura gastronòmica espanyola en què podem trobar des de la més tradicional de les tapes a la més avantguardista.

Abreca i Cobreca, junt amb els seus associats i professionals, amb el suport de la regidoria de Turisme, han donat de nou un pas al front per a oferir-nos tota una ruta urbana en què les tapes i les rostes seran els protagonistes.

Informaciò acì

IX Concurs de TAPES i PINCHOS

Mes informació

Categoria

Eventos

Dates

15/06/2019 al 23/06/2019

Precu

Horari

Sense especificar