AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Els 16 hotels de la Cadena RH Hotels...
tornar

Els 16 hotels de la Cadena RH Hotels que té la Comunitat Valenciana premiats per TripAdvisor

La cadena valenciana RH Hotels aconsegueix el Certificat d'Excel·lència atorgat per TripAdvisor en tots els seus hotels.

Els 16 hotels de la Cadena RH Hotels que té la Comunitat Valenciana premiats per TripAdvisor

La cadena hotelera RH Hotels que, en l'actualitat, situa tots els seus establiments en la costa de la Comunitat Valenciana, aconsegueix que tots els seus hotels, un total de 16, obtinguen el Certificat d'Excel·lència que atorga TripAvisor. Aquest guardó reconeix l'excel·lència en hostaleria i només es concedeixen als hotels que, al llarg de l'any, han aconseguit opinions excel·lents dels viatgers que s'han allotjat en ells.

La gran influència del canal d'opinions TriAdvisor en els viatgers fa que aquest guardó siga un dels més valorats pels establiments donada la importància que tenen les valoracions dels propis consumidors en l'actualitat. El fet que siguen els propis clients els qui opinen sobre els aspectes més rellevants de cada establiment garanteix la fiabilitat d'aquest guardó.

A més d'aquest reconegut guardó a l'hotels, la setmana passada, es donava a conéixer el Guanyador 2019 del Certificat d'Excel·lència en Restauració que va ser atorgat al Restaurant D.VORA situat en el Gastrohotel RH Canfali a Benidorm.