AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Una nova espècie arriba a Mundomar
tornar

Una nova espècie arriba a Mundomar

Des de Singapur aquest espècimen ha arribat al parc

Una nova espècie arriba a Mundomar

Després de recórrer més de 12.000 km, els dos xicotets exemplars Saguinus mesures, més coneguts com Titíes de mans daurades, ja estan en Mundomar. Aquests primats de tot just mitjà kg de pes cadascun estan inclosos en el programa de reproducció d'espècies amenaçades (EEP) desenvolupat per l'Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAZA) i del qual Mundomar forma part des de fa un any. La història d'aquests dos joves mascles del Zoo de Singapur es remontaa 6 mesos arrere quan, des de l'EAZA es va traslladar la necessitat d'allotjar a aquests animals en un nou emplaçament . Després de molta burocràcia en la qual van intervindre les autoritats sanitàries d'Espanya i Singapur, es va realitzar, fa pocs dies, el transport dels dos titíes des del Zoo de Singapur fins a Mundomar, a Benidorm.

Aquesta nova espècie compta, ja en Mundomar, amb una nova instal·lació que ha sigut totalment renovada per a adaptar-se a les necessitats dels nouvinguts. Això inclou: més vegetació, diferents substrats i estructures perquè es desplacen i diverses activitats d'enriquiment ambiental per a potenciar els seus comportaments innats i estimular els seus sentits. D'aquesta manera, el parc de naturalesa de Benidorm contribueix, una vegada més, a la protecció i conservació d'espècies com els titíes, amenaçats per la destrucció del seu hàbitat natural degut ala desforestació de les selves sud-americanes de les quals procedeixen i també com a conseqüències del tràfic il·legal com a mascotes, al qual estan sotmesos.