AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Diverses Instagramers britàniques ...
tornar

Diverses Instagramers britàniques descobreixen aquesta setmana el “Altre Benidorm”

Tres influencers de Regne Unit han vingut amb la finalitat de conéixer les virtuts de Benidorm

Diverses Instagramers britàniques descobreixen aquesta setmana el “Altre Benidorm”

La Fundació Visit Benidorm està duent a terme aquests dies un nou viatge de instagramers en el qual participen tres influencers de Regne Unit que han vingut a la ciutat acompanyades del banc de llits britànic Icelolly, amb la finalitat de conéixer les virtuts de Benidorm i així poder difondre-les a través de les seues respectives Xarxes Socials i Blogs.

Entre les participants en aquesta campanya acumulen només en Instagram més de 150 mil  seguidors i algunes d'elles també compten amb els seus propi Blog en el qual comuniquen les experiències viscudes durant els seus viatges.

El grup estarà a la ciutat un total de 3 dies, durant els quals aprofitaren per a publicar fotos i vídeos de manera constant en els seus perfils en Xarxes Socials al mateix temps en què recullen informació i contingut per als seus futurs post i vídeos sobre Benidorm.

Aquest Blogtrip de Regne Unit té com a objectiu mostrar i donar a conéixer “L'altre Benidorm” encara molt desconegut per la majoria de britànics que venen a la ciutat i que es tradueix en un Benidorm amb una àmplia i variada gastronomia, una infinitat d'activitats esportives, un parc Natural de bellesa incomparable i un llarg etcètera.