AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Premi a la millor col·lecció de moda ...
tornar

Premi a la millor col·lecció de moda banye

Samara Tamames González va ser guardonada per l'organització de l'esdeveniment

Premi a la millor col·lecció de moda banye

Una piscina sense fi, amb el fons de la bahía de Benidorm i els seus guardians custodis els skyline, van ser testimonis de la passarel·la del Premi Nacional de Moda Baño Nous Talents ModaEspaña 2019, organitzat per Mediterranean Fashion Beach (MFB) en la qual la de Salamanca Samara Tamames González, amb la seua colección “Be Hotel”, inspirada en l'arquitectura geométrica de bloc i la característica repetición harmoniosa dels hotels de Benidorm, es proclamé guanyadora del Nacional a la millor colección de moda baño nous talents 2019 en la seua segona edición, celebrada en el Passeig Tamarindes al final de platja de ponent, i on al voltant de 300 convidats, van gaudir d'un espectácul visual l'efecte del qual óptico permitía veure als models de passarel·la caminar per damunt de l'aigua. Els presents van poder gaudir d'un vesprejar climatológicamente explosiu, amb un malbaratament de creativitat, innovación i diseño, per part dels 8 diseñadores finalistes d'aquest certamen de moda nacional.

MFB és molt dt.́s que una passarel·la de baño. És una oportunitat, un aparador per a donar visibilitat als diseñadores de moda millor formats d'España, que es converteix en la principal plataforma de promoción del talent de la moda baño españona, amb la colaboración de l'Excm. Ajuntament de Benidorm.

En suport a aquest tipus iniciatives i com a padrina de l'esdeveniment, Dolores Cortés Swimwear abrió les desfilades amb una espectacular selección dels millors diseñus i tendències de baño per a aquesta temporada en la qual participé com a model convidada la jove de Benidorm Marián Ávila, la primera model españona amb síndrome de Down que s'ha convertit en la sensación de les passarel·les internacionals a raíz de la seua participación en la setmana de la moda de Nova York. La prodigiosa veu en directe de la vocalista Helena Valkyr, acompañó la desfilada amb un estilisme de la mateixa Dolores Cortés.

Després d'un primer bloc de col·leccions finalistes, Yvan Andreu, guanyador en 2018 ens va introduir amb el seu colección VICIOUS en un ambient gal·láctico especialment creat per a aquesta gala.

Després del segon bloc, arribe el moment dt.́s exclusiu de la vesprada amb la posada en escena del principal exponent del baño masculí del nostre país. Manuel De Gotor, presenté a Benidorm i en exclusiva, ‘Remember la desfilada’, una desfilada commemorativa del 30 aniversari de la marca amb les seues millors creacions des dels añus noranta fins a l'actualitat.

Mentrestant, els membres del jurat compost per Dolores Font Cort́s, Carmen Torres Pérez, secretària general de Moda España; Daniel Martín Rabaneda, director creatiu de Ángel Schlesser; Esperanza Garbajosa Rodríguez, directora et́cnica de Creacions Venus de Madrid; i Nuria De Miguel, recentment nomenada directora de la Mercès Benz Fashion Week, van deliberar per a decidir adjudicar els dos accésit i el Premi Nacional que reparteix premis valorats en 20.000 €.

Després de la fallada del jurat, Samara Tamames González, es proclame guanyadora, obtenint un xec valorat en 3.000 € i una beca per a la realización d'un Dt.́ster de Formación Empresarial en Moda de 600 hores, gràcies al conveni signat per ModaEspaña i la Cámara de Comerç de Madrid, valorat en 7.500 €. La badalonesa Beatriz Álvarez Guallarte va obtindre el primer accésit i l'asturiana Jonquera Martínez Beiro, el segon. Tots dos accésit rebent un xec valorat en 1.500 €.

demás dels premis anteriorment citats, la guanyadora d'aquest año tendrá l'oportunitat de mostrar la seua colección en l'edición de MOMAD is Fashion del mes de setembre, dins de la programación del Summer Terrace. Quant a la resta, tots els premiats podrán gaudir d'alguns vaig donaŕas de descans a Benidorm, del programari de patronatge de moda Patroney Key, i en el cas dels accésit, de cursos de formación en ISEM Fashion Business School i AITEX.

Recordar que la gran mayoría dels teixits que es van veure en les col·leccions dels finalistes de la passarel·la els aporté la indústria de capçalera Nextil Group.

La gala va estar conduïda per la prestigiosa presentadora de televisión Patricia Betancort, i amenitzada per la Boy Band Españona UNIQUE que es troben de gira per tota España. A la cita, van acudir professionals de la moda, ‘influencers’ i periodistes especialitzats, que van donar cobertura mitjanática al principal esdeveniment de moda baño que es realitza en la Península Ibérica.

La resta de jóvenes talents que van optar a guanyar aquest concurs de diseño i confección de moda baño van ser Belén Pericét Medina - Barbora Cajkovicova - Amanda Blanco Moreno - Fernando Manuel Usero Rodríguez i Patricia Perales RichtSteiger.

Per ultime mención especial als patrocinadors principals que donen suport a aquest premi nacional de moda baño. Mercedes Benz Fills de Manuel Crespo. Hotel Gran Bali, Hotels Poseidón, Visual Home, Hey Dress up, Gioseppo, One plus Sunglasses, Blau Comunicación, Talia Robaina make up, Mar Diaz estilistes, Cellers Vivanza i Amb Pic Fi servei d'àpats i esdeveniments.