AVÍS SOBRE L´US DE GALETES: Aquest web fa ús de galetes per tal de recopilar dades estadístiques anònimes d´us del web i de millorar el funcionament i personalitzar l´experiència de navegació de l´usuari. Acceptar Mes informació
A+ A-
  1. Visit Benidorm,
  2. Noticies,
  3. Benidorm complementa l'entorn del...
tornar

Benidorm complementa l'entorn del Parc de la Séquia Mare amb dos museus a l'aire lliure dedicats a l'agricultura i l'aigua

Es concreten nous usos i dotacions d'aquesta important zona verda.

Benidorm complementa l'entorn del Parc de la Séquia Mare amb dos museus a l'aire lliure dedicats a l'agricultura i l'aigua

L'Ajuntament de Benidorm ha complementat l'entorn del Parc de la Séquia Mare amb dos museus a l'aire lliure dedicats a l'agricultura i a l'aigua.

Aquests espais aporten el component cultural i històric a un parc dedicat a l'oci, a l'esplai i a la pràctica esportiva i que des de la seua obertura està sent molt utilitzat per la ciutadania.

Un parc diferent a l'habitual en la vora de la trama urbana de la ciutat compacta, amb el qual es respecta, cuida i posa en valor la naturalesa a escassos metres de la gran urbs.

Al costat d'aquesta gran zona verda de 70.000 metres quadrats, comencem ja a albirar el Museu de l'Aigua, un recordatori i relat del passat de Benidorm vinculat a una Séquia Mare. Així, ja hi ha instal·lades diferents peces hidràuliques que van formar part de la xarxa de proveïment de Benidorm, i que han sigut cedides pel Consorci d'Aigües de la Marina Baixa i per la concessionària Hidraqua.

A continuació del Museu de l'Aigua, se situa l'Agrícola, en el qual s'exhibeixen ja algunes peces que componien l'almàssera recuperada per l'Ajuntament.

Es pretenen realitzar els processos per a donar-li ús a tota l'extensió del Parc de la Séquia Mare una vegada ja conformada la infraestructura per a catalogar-lo com un parc de referència no solament de Benidorm sinó de moltes ciutats.

L'objectiu del projecte és continuar convertint a Benidorm en la gran ciutat moderna i avantguardistes del Mediterrani, intel·ligent, verd, amable i dedicada al benestar de les persones.